Tilbakemeldinger

 

Bryllup 2022:

Vi leiet Audun Bergsmyr inn for å spille i bryllupet vårt. Han hadde et allsidig repertoar og gjorde en enestående jobb. Både brudepar og gjester var veldig fornøyde.

Brudeparet Sissel og Ole

 

60-årsdag 2021:

Jeg hadde stor fest på min 60-års-dag og engasjerte Audun til å spille for oss. I den første timen ønsket han musikalsk velkommen, sammen med gitarist og fløytist. Veldig bra! Resten av kvelden spilte Audun fengende dansemusikk og fikk mange gode tilbakemeldinger på låtvalg og kvalitet. Jeg kan absolutt anbefale Audun – både individuelt og som orkesterleder.

Jubilant Bente Iversen

 

Bryllup 2021:

Audun Bergsmyr var svært dyktig, allsidig og hadde et stort repertoar! Han stilte gladelig opp på gjesteopptredener på scenen og ønskelåter. Han var lett å kommunisere med i forkant og etterkant!

Brudeparet Silje og Aleksander Naley

 

Bryllup 2021:

Vi leide Audun Bergsmyr som musiker til bryllupet vårt 15.08.20. Vi opplevde Audun som profesjonell og seriøs fra start til slutt. Han spilte variert, og startet med to ønskelåter fra brudeparet på slutten av middagen som førte til allsang med gjestene. Audun sang og spilte bra musikk som skapte god stemning blant gjestene som koste seg på dansegolvet. Anbefales!

Brudeparet Eirin & Lars

 

Pubspilling:

«Audun er en utrolig dyktig trubadur. Han spiller ulike sanger alt etter hvem som er der og det er alltid sanger du kan. Har du ett sangønske så er det bare å spør så fikser han som regel det. Sammen med at han alltid er smilende og glad pluss den fantastiske stemmen kan jeg garantere deg topp stemning når Audun er på plass.»

Bartender Maren Ødegård

 

Jubiléum:

Jubilanten og gjestene storkoste seg med mini-konsert. For en luksus å være på pianobar i egen stue!

Silje Fekjar Nilsson

 

Firmafest:

«Allsidig og dyktig entertainer med mye energi!! Tilpasser seg ulikt type publikum og arrangementer og har et rikt repertoar av musikk å by på, både rocka låter, rolige ballader, hits og dansbart!
Anbefales på det sterkeste!»

Bookingansvarlig Anne Siri Norland

 

«Topp musikk og fantastisk stemning både med piano og gitar! «

Bartender Deividas Cupcinuas

Reklame